Изложба “Рађа и прождире“

Самостална изложба ликовних радова умјетника Петра Видаковић под називом ‘’Рађа и прождире’’ биће отворена у уторак, 12. априла 2022. године у 19:00 сати у Културном центру УДАС, улица Симе Миљуша бр.2. Бањалука.

Ријеч је о другој изложби која се представља у оквиру излагачких активности Културног центра УДАС Бања Лука у 2022. години. Умјетничке радове Петра Видаковић одабрао је Умјетнички савјет Културног центра УДАС Бања Лука за представљање у оквиру програма излагачке активности у области сликарства и вајарства у 2022. години.

О аутору: Петар Видаковић је рођен 1999. године у Бијељини. Студент завршне године Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци на одсјеку сликарства. Завршио школу иконописа „Одигитрија“ у Бијељини 2016. године. Тематика коју већиниски истражује јесте сензибилитет равнице. Имао је једну самосталну изложбу и више од петнаест групних изложби. Учествовао на колонијама у Босни и Херцеговини и Србији.

Изложба ће бити отворена до 30. априла 2022. године и доступна је за посјетиоце радним даном и суботом од 09:00 до 15:30 сати.

Добродошли.


Објављено

у

од

Ознаке: