Марин Милутиновић “Ахроматска контемплација“

Самостална изложба ликовних радова Марина Милутиновића под називом ‘’Ахроматска контемплација” биће отворена у уторак, 14. јуна 2022. године у 19:00 сати у Културном центру УДАС, улица Симе Миљуша бр.2. Бањалука.

Ријеч је о четвртој изложби која се представља у оквиру излагачких активности Културног центра УДАС Бања Лука у 2022. години. Умјетничке радове Марина Милутиновића одабрао је Умјетнички савјет Културног центра УДАС Бања Лука за представљање у оквиру програма излагачке активности у области сликарства и вајарства у 2022. години.

О аутору: Марин Милутиновић је рођен у Нишу. Средња умјетничка школа „Ђорђе Крстић“ – Ниш; Виша школа ликовних и примјењених умјетности – Београд Академија, магистратура и докторат у Бањалуци. Члан је УЛУБИХ и мултимедијалног удружења умјетника „Цар Константин“. Приредио 27 самосталних изложби и велики број колективних. Учествовао у раду бројних ликовних колонија у земљи и иностранству. Ради као професор на НУБЛ.

Изложба ће бити отворена до 30. јуна 2022. године и доступна је за посјетиоце радним даном и суботом од 09:00 до 15:30 сати.

Добродошли!


Објављено

у

од

Ознаке: